Voisin potea aika hirveää morkkista eilisestä, jos jaksaisin. Mutta kaksi kuukautta tiedossaollutta ja miehen porukoiden meille kustantamaa ravintola- ja teatteri-iltaa ei vaan voinut ohittaa. Söimme porvarillisesti sisäfilettä ja kaikkea muuta, kastikkeissa saattoi olla kaloreita pari tuhatta ja viiniä meni. Illalla vielä istuimme iltaa kaveripariskunnan luona, jossa shotteja tai drinksuja ei säästelty.

Silti, pidin touhun suhteellisen maltillisena. En vetänyt pussillista tarjolla olleita nachoja, kuten normaalisti olisin voinut tehdä. Herkkulautasestakin söin vain murto-osan siitä, mitä mies ja mm. valkosipulikermaperunoista en ottanut kuin maistiaisen. Pekonilla häiriköityjen vihreiden papujen kanssa olin myös rauhallinen. Keräsin lautaselleni enimmäkseen papuja, ronkkien pekonit pois ja jättäen nekin toisen osapuolen nautiskeltaviksi.

Tänään menemme syömään äitini luokse, joten täysin kivuttomasti en tästäkään päivästä tule selviämään. Mutta niin pitkälle en voi elämänmuutostani kyllä viedä, että soittaisin äidilleni ennakkoon, että tekee KEVYTTÄ RUOKAA. Lähipiirilleni on nimittäin aivan turha näin pienikokoisena  mennä puhumaan mistään laihduttamisesta tai keventämisestä. Se on kokeiltu ja huonoksi todettu tapa. Sitä saarnaamista ja päivittelyä ei kestä kukaan. Sitäpaitsi sukulaisillani on tapana heittää moisten juttujen jälkeen kastikkeeseen vielä extra-nokare voita tai useampi purkki kermaa, jotta "saan lihaa luiden ympärille ja loppuu moinen hapatus laihduttamisesta".. Great.

Alan uskoa projektiini enemmän ja enemmän koko ajan kannustuksen puutteesta huolimatta. Liityin kalorinlaskijoihin, kiitos vaan kommentista ja vinkistä sinä Anonyymi ;) Osoitteessa www.kalorilaskuri.fi voi edullisesti laihduttaa jengissä. Ihan mahtavaa!

Nyt takapuoli kuitenkin ylös penkistä ja kohti äidin ruokapöytää. Ruoka, ruoka, ruoka.. Hmm.

Hei, jos joku osaa suositella hyvää rasvanpolttovalmistetta, jota a) ei tarvitsisi syödä 8 kapselia ja b) 4 kertaa vuorokaudessa, niin olisin kiitollinen tiedosta. Otan siis suositteluja vastaan!