Noin sanoo kalorilaskin, kun sallittu kalorimäärä on saavutettu.

Eilisen jäljiltä olen paitsi harmissani (kalorilaskurilla laskien ylitin sallitun määrän ihan kivasti..), myös uhmakkaan iloisena aloittamassa uutta viikkoa. Tänään alkakoon oikein todenteolla uusi elämä.

Hieman järkyttyneenä mietin, kun kalorilaskurissakin sanotaan, ettei alle 1200 kaloria päivässä ole suositeltavaa syödä - niin mulla se suositeltava määrä on kuitenkin jotain 900 ja risat - plus tietysti liikunnalla saadut lisä pojot. Punaisella hälykirjaimilla kuitenkin samalla sivulla tietojeni kanssa mainitaan turvarajaksi 1200.. Okei, minä otin pois sen turvarajan käytöstä - mutta enhän mä tästä mihinkään muutu, jos syön jatkuvasti yli oman kulutukseni?!

Vedän tässä kupin kahvia huiviini, ja painelen sitten puolen tunnin reippaalle lenkille. Kymmenen jälkeen käyn vielä vesikävelemässä ennen päivän varsinaisia töitä. Ilta meneekin töissä seisten, eli syöminen jää taas vähille.

Mutta, hyvä niin! Pitää vaan ennen töistä lähtöä syödä jotain enempi, että ehtii vielä palaa ja etten ole ihan hirveässä kiukussa kotiin päästessäni.

Meillä ei muuten ole vaakaa... Punnaan itseni tänään uimahallilla. Saan virallisen aloituspainoni kehiin.